c Camasa mov barbati Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

marți, 18 decembrie 2012

Camasa mov barbati Catalin Botezatu

camasi catalin botezatu




Categorie produs: camasi barbati CB
Materiale:80% bumbac 20% poliester








cumpara 2 
galerie foto





  • Colectia de camasi pentru barbati Catalin Botezatu isi imbogateste pleiada de culori prin intermediul acestei camasi mov, o culoare fascinanta si senzuala, caracteristici transmise si barbatului care alege. Magazinul online Catalin Botezatu ofera spre vanzare in aceasta perioada, camasi pentru barbati colectie limitata care imbina stilul seducator cu personalitatea puternica a barbatului modern, toate imbinate perfect de materialele de cea mai buna calitate.
  • Realizate din bumbac de cea mai buna calitate, camasile Catalin Botezatu sunt alegerea ideala in cazul in care va doriti nu doar sa impresionati ci sa va simtiti leger indiferent de ocazie. Coborata direct de pe podiumul de moda in rafturile Catalin Botezatu store, aceasta camasa mov este realizata atat din bumbac de cea mai buna calitate cat si din poliester care ii confera un look de invidiat.
  • Detaliile de pe banda cu nasturi, precum si de la maneci nu fac decat sa evidentieze si mai mult culoarea superba a camasii. Camasa este fabricata integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 80% bumbac 20% poliester. 
Stiati ca:
Movul:
Este culoarea persoanelor marcate de spiritualitate. Le place sa invete din experiente si sa citeasca despre vietile altora. Este considerata o culoare regala, asociata, in general, cu luxul, creativitatea, spiritualitatea si tot ceea ce este sofisticat.
Violet (mov) - este culoarea independentei personale. Rezulta in urma amestecului dintre rosu si albastru, simbolizand pasiunea care se stinge. Reprezinta, de asemenea, singuratatea si individualismul. Violetul (mov) este culoarea regilor. Ea sugereaza luxul, bogatia si sofisticarea. Este culoarea pasiunii, romantismului si emotiilor.
Violetul este o culoare care se gaseste rar in natura. Unii oameni prefera violetul in design intrucat pare elegant, creaza o atmosfera artistica. Pentru altii pare insa artificial.
Pe vremuri, movul era o culoare greu de obtinut. Este de asemenea culoarea inspiratiei, asa ca daca esti artist, o camera cu accente de mov ti- ar putea stimula mintea. Se crede ca movul ajuta dezvoltarea imaginatiei la copii asa ca este deserori intalnita la decorarea camerelor copiilor.
Sursa: wiki

0 comentarii: