c Lenjerie sexy Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

miercuri, 19 decembrie 2012

Lenjerie sexy Catalin Botezatu

compleu rosu




Categorie produs: lenjerie femei
Material: 92% bumbac, 8% elastan






 


galerie foto

cumpara 2


  • Cu totii stim cat de greu este sa gasesti un cadou potrivit in perioada sarbatorilor de Craciun asa ca acest compleu sexy va reprezenta cu siguranta alegerea ideala, fie ca doresti sa primesti acest cadou special fie ca il vei oferi persoanei iubite. Compusa din o pereche de chilotei sexy si un top elegant, acest compleu original marca Botezatu reprezinta in aceasta perioada cadoul perfect pentru o doamna care isi doreste un plus de senzualitate.
  • Lenjerie pentru femei Catalin Botezatu reprezinta una din tinutele atat de intalnite in cadrul prezentarilor de moda ale celebrului designer, iar cu ocazia acestor sarbatori de iarna aceasta tinuta este prezenta si in rafturile magazinului online Catalin Botezatu.
  • Sarbatorile vor fi cu adevarat mai sexy daca vei purta noul compleu pentru femei Catalin Botezatu, compus din furou si tanga. Calitate la superlativ, culoare energizanta si aplicatii in ton cu sarbatorile: imprimeul argintiu in forma de fulg de nea contine si strasuri de culoare rosie, pentru un plus de stralucire. Toate acestea duc la un cadou numai bun de pus sub brad, pentru doamnele si domnisoarele cochete.
  • Lenjeria Catalin Botezatu este fabricata integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% bumbac, 8% elastan.

0 comentarii: