c Chiloti Catalin Botezatu colectia noua | Haine Catalin Botezatu

marți, 11 decembrie 2012

Chiloti Catalin Botezatu colectia noua

lenjerie catalin botezatu




Categorie produs: lenjerie barbati
Material: 92% bumbac + 8% elastan






cumpara 2galerie foto






  • Colectia de lenjerie intima pentru barbati Catalin Botezatu a reprezentat intotdeaua un best buy din cadrul magazinului online. Fie ca este vorba de mult faimosii chiloti push up pentru barbati, fie ca este vorba de colectia de lenjerie  pentru barbati two4fly sau de moderna colectia aviator, nu veti regreta alegerea facuta cand va veti decide sa achizitionati o pereche de lenjerie intima Catalin Botezatu.
  • Un produs original creat in Romania, aceasta pereche de chiloti de barbati Catalin Botezatu coboara de pe podiumul prezentarilor de moda direct in rafturile magazinului online.
  • Ca toata lenjeria prezentata de Catalin Botezatu si acesti chiloti sunt creati din materiale de cea mai buna calitate,un bumbac moale, confortabil si care promite solemn sa nu te lase la greu. Poarta acest model in orice moment al zilei si simte-te ca in a doua piele. Realizati din bumbac de cea mai buna calitatea pentru o buna purtare, acesti chiloti sunt completati cu un elastan pentru un look de invidiat.
  • Pentru unicitatea chilotului, banda elastica poarta initialele "CB", oferind o distinctie aparte. Sa mai spune ca acesti chiloti vin la un pret promotional, atunci cu siguranta ati gasit cadoul ideal.

0 comentarii: