c Camasa casual femei Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

miercuri, 6 iunie 2012

Camasa casual femei Catalin Botezatu

camasa casual catalin botezatu

Categorie produs: camasi Catalin Botezatu

Pret: 195.00 RON

Compozitie: bumbac 100%


cumpara 2


galerie foto


  • Catalin Botezatu store prezinta un nou produs pentru doamne, de inspiratie masculina. Colectia de camasi Catalin Botezatu este realizata din bumbac de cea mai buna calitate asigurand nu doar un outfit elegant doamnei sau domnisoarei care vor purta un produs din aceasta colectie, dar si placerea de a purta un produs din cea mai buna calitate. Bumbacul reprezinta materialul pe care trebuie sa va doriti sa il purtati cel mai des mai ales in perioada calduroasa de vara. Asigura respiratia normala a pielii evitand transpiratia atat de prezenta in perioada verii.
  • Imprimeurile tip carouri sau dungi, in contrasc cu materialul uni aduc un plus de stil, ele dand un aspect chic intreg outfitului. Puteti alege din cadrul colectiilor de haine disponibile in cadrul magazinului catalin botezatu, pentru a va asorta, fie un pantalon uni din stofa, ori a unei perechi de jeans.
  • Pentru succes garantat poti purta un ceas masculin, metalic iar daca vrei o nota de feminitate in plus poti adauga o pereche de cercei ori o esarfa din colectia de accesorii Catalin Botezatu.