c Pantofi negrii pentru barbati Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

duminică, 24 februarie 2013

Pantofi negrii pentru barbati Catalin Botezatu

pereche pantofi barbati catalin botezatu




Categorie produs: pantofi barbati Catalin Botezatu
Material: piele 100%






cumpara 2


galerie foto



  • Da, ati auzit bine, magazinul online Catalin Botezatu aduce fanilor noua colectie de pantofi pentru barbati care poarta la propriu si la figurat amprenta celebrului designer vestimentar. Coborata direct de pe podiumurile prezentarilor de moda in rafturile magazinului online, aceasta pereche de pantofi reprezinta cu siguranta varful de lance al colectiei de haine alaturi de camasile pentru barbati Catalin Botezatu.
  • Eleganta si rafinament la superlativ. Un model deosebit de pantof semnat Catalin Botezatu, fin, discret si unic. Negrul este culoarea pe care puteti decide sa o purtati indiferent de ocazie, iar daca aceasta asorteaza o pereche eleganta de pantofi pentru barbati atunci eleganta tipica  modelelor Catalin Botezatu.
  • Pantofii Catalin Botezatu sunt handmade in Romania, din piele de cea mai buna calitate, atent aleasa de cei mai buni producatori. Pantofii au talpa crupon (piele), fata din piele naturala lacuita neagra, cu finisaj lucios. Interiorul extrem de comod este captusit cu piele naturala de vitel.
  • Daca va doriti cu adevarat  sa iesiti in evidenta nu doar sa purtati un model elegant, atunci veti fi incantati sa aflati ca aceasta pereche de pantofi este personalizata cu numele creatorului prin gravare laser. Pentru a asorta aceasta pereche de pantofi eleganti va oferim ca alternative tot elemente vestimentare din colectia de haine Catalin Botezatu cum ar fi o camasa pentru ocazii speciale sau o camasa cu guler randunica, eleganta, dar in acelasi timp in trend.
  • Pantofii se livreaza in 5-7 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii. Momentan comenziile sunt disponibile doar online!

0 comentarii: