c Camasa guler inalt eleganta Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

luni, 21 mai 2012

Camasa guler inalt eleganta Catalin Botezatu

camasi catalin botezatu



Categorie produs: camasi Catalin Botezatu
Compozitie: bumbac 100%
Pret: 249.00 RON


cumpara 2


galerie foto


  • Camasile cu guler inalt sunt un must have al acestei veri datorita masculinitatii si elegantei emanate. Din colectia de camasi Catalin Botezatu, aceasta camasa cu guler inalt impresioneaza prin eleganta finisajelor din dreptul mansetelor, nasturilor sau a gulerului, asortand la albul imaculat sau negrul satinat o tenta de galben gold care vor oferi un plus de eleganta.
  • Puteti gasi aceasta camasa in cadrul ofertei catalin botezatu store alaturi de accesorii pentru barbati marca Botezatu care vor desavarsi o tinuta eleganta si de ce nu o tinuta casual la care sa asortati un pantalon simplu su de ce nu un jeans. Aceasta camasa a fost creata sa va ajute in orice situatie, la orice ora a zilei, putand fi asortata la orice alt obiect vestimentar doriti. Tot ce va trebuie este imaginatie.
  • Produsele din colectia de haine Catalin Botezatu sunt realizate din materiale de cea mai buna calitatea reprezentand compromisul ideal intre calitate si pret. Camasile din colectia Botezatu vor reprezenta cu siguranta un element vestimentar din garderoba Dvs. de care nu va veti mai desparti odata ce le veti purta.