c Manusi femei iarna Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

marți, 18 decembrie 2012

Manusi femei iarna Catalin Botezatu

manusi femei catalin botezatu



Categorie produs: accesorii femei
Material: piele nappa







cumpara 2 
galerie foto
 
 



  • Manusile sunt accesoriul care nu trebuie sa lipseasca niciunei femei in aceasta iarna, iar daca manusile mai sunt si din colectia noua Catalin Botezatu atunci cu siguranta se vor regasi in garderoba unei femei care se respecta.
  • Probabil ati vazut aceste manusi in prezentarile de moda ale lui Catalin Botezatu, dar de data aceasta manusile sunt disponibile si in cadrul magazinului online. Aceste manusi de dama din piele sunt cusute manual reprezentand cu adevarat un must have al acestei ierni. Inscriptiile filigranate ale celebrului designer fac din aceste manusi pentru femei un accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei. Sa mai spunem ca si pretul este unul de exceptie?
  • Manusile sunt realizate din piele de miel nappa de calitate superioara fiind un element reprezentativ pentru moda de elita. Cu un design unic, sunt extrem de stilate si confortabile. Compromisul ideal intre calitate si pret, aceste manusi pentru femei se pot asorta atat la o tinuta lejera zilnica, dar pot reprezenta si un element de incredere pentru o tinuta eleganta de seara.

0 comentarii: