c Lenjerie neagra sexy Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

joi, 20 decembrie 2012

Lenjerie neagra sexy Catalin Botezatu

lenjeri front catalin botezatu




Categorie produs: lenjerie femei Catalin Botezatu
Materiale: 92% poliamida, 8% elastan





galerie foto 

cumpara 2





  • Un cadou de Craciun cu siguranta este o bataie de cap pentru orice barbat asa ca lenjeria pentru femei Catalin Botezatu reprezinta cu siguranta una din solutiile cele mai rapide, dar si cele mai frumoase pentru a servi ca si cadou pentru persoana iubita de Craciun.
  • Mai sexy de atat nu se poate… Creat pentru o femeie senzuala si misterioasa, acest corset Catalin Botezatu este un must-have. Odata imbracat, acesta transforma o femeie obisnuita intr-o femeie dorita, puternica si fascinanta. Daca vreti sa impresionati si printr-o culoara senzuala compleul pentru femei rosu este cu siguranta alegerea care iti va satisface orice dorinta!
  • Coborat direct de pe podiumul prezentarilor de moda in rafturile magazinului online Catalin Botezatu, acest corset este confectionat din cel mai fin material, combinat cu o dantela delicata si cupe intarite.
  • Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% poliamida, 8% elastan fiind unul din cele mai vandute produse din cadrului magazinului cbstore in perioada sarbatorilor de Craciun si cu ocazia Zilei Indragostitilor.

0 comentarii: