c Pantofi femei eleganti Catalin Botezatu store | Haine Catalin Botezatu

marți, 12 martie 2013

Pantofi femei eleganti Catalin Botezatu store

pantofi catalin botezatu femei
 



Categorie produs: pantofi femei catalin botezatu
Material: piele






cumpara 2
 
 
galerie foto 
 

  • Colectia de haine Catalin Botezatu aduce tuturor fanilor in rafturile catalin botezatu store noi produse si in acelasi timp si pantofii pentru femei. Fie ca sunteti o persoana eleganta sau va doriti un plus de senzualitate in viata Dvs. acest pantof fin, elegant si sexy, creat de Catalin Botezatu pentru femeile puternice, dar care isi doresc sa fie in acelasi timp si sexy si increzatorare este alegerea ideala pentru aceasta primavara. Magazinul online Catalin Botezatu si-a propus dintotdeuna sa promoveze produse nu doar care sa impresioneze prin imagine cat si prin calitatea materialelor.
  • Ansamblul talpa+toc are 16 cm asa ca asteptati-va ca odata ce veti purta acesti pantofi sa iesiti in evidenta. Platforma si fata pantofului sunt din piele naturala de vitel lacuita negru cu decupaj in fata, la deget, iar captuseala este din piele naturala de capra si piele ecologica. Modelul este personalizat prin gravare laser cu sigla si numele Catalin Botezatu, astfel incat veti fi siguri ca veti iesi in evidenta.
  • Pantofii se intretin cu o carpa uscata. Incaltamintea se livreaza in cca. 14 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.







0 comentarii: