c Pantofi femei Catalin Botezatu store – negru rosu | Haine Catalin Botezatu

marți, 12 martie 2013

Pantofi femei Catalin Botezatu store – negru rosu

pantofi negru rosu catalin botezatu
 


Categorie produs: pantofi femei
Material: piele






cumpara 2 
 
galerie foto
 



  • Fie ca iti doresti o pereche de pantofi pentru femei ocru fie ca iti fac cu ochiul aceasta pereche pentru femei catalin botezatu, cu siguranta vei alege din rafturile catalin botezatu store un accesoriu vestimentar cu ajutorul caruia vei iesi in evidenta in orice situatie.Combinatia de rosu cu negru, alaturi de eleganta si stilul sexy al acestei pereche de pantofi va vor asigura un look de invidiat fie ca va doriti o tinuta eleganta de seara fie doar sa asortati un accesoriu sexy la o tinuta la fel de iesita din comun.
  • Coborat direct de pe podiumul prezentarilor de mod in rafturile catalin botezatu store acest model excentric si sexy, datorita tocului foarte inalt si a culorilor puternice respecta intrutotul stilul catalin botezatu evidentiat si prin gravarea numelui designerului pe tocul pantofilor.
  • Ansamblul talpa + toc are 16 cm inaltime asa ca asteptati-va sa fiti cu adevarat in centrul atentiei purtand aceasta pereche de pantofi. Tocul este imbracat in piele naturala de culoarea rosie, fata este din piele naturala microforata lacuita negru, iar captuseala este din piele de capra si piele ecologica.
  • Modelul este personalizat prin gravare laser cu numele designerului. Pantofii se intretin cu o carpa uscata. Incaltamintea  din colectia de haine catalin botezatu se livreaza in cca. 14 zile lucratoare de la confirmarea comenzii.






0 comentarii: