c Pantofi clasici Catalin Botezatu – alb negru | Haine Catalin Botezatu

joi, 14 martie 2013

Pantofi clasici Catalin Botezatu – alb negru

pereche pantofi catalin botezatu



Categorie produs: pantofi barbati
Material: piele vitel







cumpara 2 

 
galerie foto 
 

  • Pantofii Catalin Botezatu vin in aceasta primavara in rafturile catalin botezatu store cu produse care nu doar uimesc prin calitate cat si prin stilul incofundabil al celebrului designer. Coborata de pe podiumul prezentarilor de moda in rafturile magazinului online Catalin Botezatu, aceasta pereche de pantofi pentru barbati impresioneaza prin stilul elegant care poate fi asociat unei ocazii speciale. Un model de pantof deosebit, dar in acelasi timp clasic, atemporal. Modelul a fost creat de Catalin Botezatu pentru a fi asortat la un costum elegant.
  • Colectia de pantofi Catalin Botezatu sunt disponibili in acesta primavara in cadrul magazinului online la preturi promotionale asa ca acum este momentul cumparaturilor. Camasile Catalin Botezatu vor reprezenta cu siguranta un aliat perfect in alegerea unei tinute care sa se asorteze perfec cu aceasta pereche de pantofi eleganta, dar inca la moda.
  • Talpa pantofului crupon (piele) precum si captuseala din piele naturala de vitel asigura un confort sporit si rezistenta indelungata. Fata pantofului este din piele naturala de vitel in cominatie de alb si negru. Modelul este decorat prin gravare laser cu motive englezesti, dar si cu numele creatorului, Catalin Botezatu. Pantofii se intretin cu ceara si perie.
  • Pantofii se livreaza in cca. 14 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii.



0 comentarii: