c Pantofi femei Catalin Botezatu – ocru | Haine Catalin Botezatu

marți, 12 martie 2013

Pantofi femei Catalin Botezatu – ocru

pantofi femei catelin botezatu
 




Categorie produs: pantofi femei
Material: piele





cumpara 2   
 
galerie foto
 
 

  • Catalin Botezatu store aduce publicului larg direct de pe podiumul prezentarilor de moda colectia de pantofi pentru femei si pentru barbati care poarta atat stilul cat si semnatura celebrului designer. Pantofii pentru femei, fie ca sunt eleganti, cu calapod inalt, pantofi inalti sau de seara, reprezinta cu siguranta una din piesele de rezistenta ale tinutei unei femei.
  • Aceasta pereche de pantofi este un model excentric si sexy, datorita tocului foarte inalt si a culorilor puternice. Combinatia intre ocru si negru fac din aceasta pereche de pantofi pentru femei un obiect vestimentar foarte versatil putand fi asortat fie la o tinuta lejera de vara cat si la o tinuta eleganta mai adatata unei seri in oras. Tot ce trebuie sa faceti este sa vizitati magazinul online Catalin Botezatu si sa va alegeti marime acestor pantofi si de ce nu sa ii asortati cu o rochie din colectia de rochii catalin botezatu.
  • Ansamblul talpa + toc are 16 cm inaltime asa ca trebui sa va asteptati sa faceti o impresie remarcabila in momentul in care veti aparea.  Tocul este imbracat in piele naturala neagra, fata este din piele naturala box de culoarea ocru, iar captuseala este din piele de capra si piele ecologica.
  • Modelul este personalizat prin gravare laser cu numele designerului Catalin Boteztu. Pantofii se intretin cu o carpa uscata.








0 comentarii: