c Colectia camasi Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

miercuri, 10 aprilie 2013

Colectia camasi Catalin Botezatu

camasa catalin botezatu



Categorie produs: camasi Catalin Botezatu
Material: bumbac + in






cumpara 2 
galerie foto





  • Camasile Catalin Botezatu au reprezentat dintotdeauna cele mai vandute produse din colectia de haine disponibile in rafturile magazinului online cbstore, iar aceasta camasa cu siguranta demonstreaza acest lucru. Iti poti completa garderoba cu un produs original Catalin Botezatu care demonstreaza ca indiferent de pret calitatea este un must have pentru un barbat care se respecta.
  • Coborata direct de pe podiumurile prezentarilor de moda in rafturile magazinului online, cu ajutorul acestei camasi vei atrage privirile si admiratia celor din jur! O camasa Catalin Botezatu eleganta, intr-o culoare vibranta, sclipitoare, potrivita pentru ocaziile speciale.
  • Vei putea purta aceasta camasa cu pantaloni eleganti, clasici si indrazneste sa fii in centrul atentiei! Realizata din bumbac de cea mai buna calitate, vei fi incantat cand vei purta aceasta camasa care iti va aduce nu doar un look de invidiat cat si o senzatie de lejeritate in purtare.
  • Cumparand acest produs fabricat integral in Romania contribui pe deplin la promovarea produselor originale romanesti, iar produsele Catalin Botezatu reprezinta un brand pentru moda romaneasca.

0 comentarii: