c Camasa carouri barbati Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

vineri, 12 aprilie 2013

Camasa carouri barbati Catalin Botezatu

camasi catalin botezatu




Categorie produs: camasi barbati
Material: 68% bumbac, 29% poliester 3% elastan





cumpara 2 
galerie foto





  • Daca iti doresti cu adevarat un look de invidiat, dar care sa fie in acelasi timp cat se poate de casual si relaxant, atunci aceasta camasa in carouri Catalin Botezatu este alegerea ta. Noua camasa semnata Catalin Botezatu este perfecta pentru tine!
  • Carourile sunt mereu in voga, mereu reinventate si mereu prezente pe podiumurile prezentarilor de moda. Asa ca trebuie sa alegi si tu un model intr-o culoare neutra, usor de asortat la jeans si/sau tricou. Aceasta camasa poate fi asortata cu succes atat la o tinuta smart casual cat si la o tinuta lejera pe care alegeti sa o purtati zi de zi.
  • De data aceasta camasa pentru barbati Catalin Botezatu coboara de pe podiumurile prezentarilor de moda direct in rafturile magainului online Catalin Botezatu.
  • Cumparand acest produs contribui la promovarea unui produs fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara: 68% bumbac 29% poliester 3% elastan.
  • Pretul promotional al acestei camasi o face cu sigurant un best buy pentru orice barbat care apreciaza nu doar un produs de calitate cat si un produs care va proteja pe deplin resursele Dvs financiare. Magazinul online Catalin Botezatu va asteapta cu ultimele colectii de camasi pentru barbati si nu numai. Va asteptam cu drag!

0 comentarii: