c Colectie noua camasi Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

marți, 27 noiembrie 2012

Colectie noua camasi Catalin Botezatu

camasi catalin botezatu




Categorie produs: camasi barbati
Material: 80% bumbac 20% poliester




cumpara 2 


galerie foto




  • Noua colectie de camasi Catalin Botezatu aduce direct de pe podiumurile prezentarilor de moda in rafturile magazinului online camasi de cea mai buna calitate la preturi care inca pastreaza impresia unui black friday. Aceasta camasa originala CB cu guler inalt impresioneaza prin imbinarea stilului lejer dat de carourile alb verzi cu stilul smart casual care cu siguranta va scoate orice barbat din orice situatie.
  • Indrazneste sa iesi din tipar cu aceasta camasa Catalin Botezatu, disponibila in editie limitata! Carourile sunt in trend in acest sezon, asa ca trebuie doar sa asortezi camasa cu o pereche de pantaloni intr-o singura culoare, si nu vei de gres. Este un outfit potrivit atat pentru birou, cat si pentru o iesire cu prietenii.
  • Ceea ce poate fi observat la majoritatea camasilor din colectia Catalin Botezatu sunt elementele de personalizare Catalin Botezatu pe banda cu nasturi si pe mansete.
  • Aceasta camasa este fabricata integral in Romania, din materiale de calitate superiora. Bumbacul de cea mai buna calitate combinat cu poliester este alegerea ideala in cazul in care va doriti nu doar o camasa care sa arate bine cat si una de calitate superioara.

0 comentarii: