c Camasa antracit | Haine Catalin Botezatu

sâmbătă, 1 decembrie 2012

Camasa antracit

camasi CB




Categorie produs: camasi Catalin Botezatu
Material: 80% bumbac 20% poliester




cumpara 2
galerie foto



  • Camasile Catalin Botezatu sunt intradevar solutia pentru orice ocazie fie ea una in care eleganta este un must sau poate doar pentru una in care tinuta smart casual este suficienta. Rafturile Catalin Botezatu store sunt in aceasta perioada plina de surprize, iar aceasta camasa originala produs Romania este una dintre ele.
  • Cu o culoare fascinanta, intensa si serioasa, caracteristici transmise si barbatului care poarta aceasta camasa, veti dori sa nu va mai despartiti de aceasta camasa in nicio ocazie. Intregeste-ti colectia de camasi Catalin Botezatu cu acest model deosebit, disponibil doar in EDITIE LIMITATA! Detaliile contrastante nu fac altceva decat sa evidetieze si mai mult culoarea intensa, puternica a modelului.
  • Reprezentantele sexului frumos vor fi innebunite, iar atentia pe care ti-o vor acorda se va dubla. La fel  ca toate camasile Catalin Botezatu , acest produsu este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 80% bumbac 20% poliester. Daca mai amintim ca si pretul este unul de exceptie, atunci vorbim cu adevarat de un best buy!

0 comentarii: