c Camasa barbati Catalin Botezatu – colectia Aviator | Haine Catalin Botezatu

miercuri, 21 noiembrie 2012

Camasa barbati Catalin Botezatu – colectia Aviator

camasa botezatu aviator
 


Categorie produs: camasi barbati Catalin Botezatu
Material: 80% bumbac 20% poliester




galerie foto 

 
cumpara 2


  • Camasile pentru barbati Catalin Botezatu au reprezentat dintotdeauna produsele cele mai ravnite din cadrul magazinului online al celebrului designer. Aceasta camasa cu siguranta nu face nota aparte de la aceasta idee intrucat verastilitatea ei o recomanda oricarui barbat.
  • Fie ca esti o persoana activa sau una mai eleganta, aceasta camasa din colectia "Aviator" este perfecta pentru a fi purtata cu jeansi, datorita contrastului de pe guler, a cotierelor si epoletilor care dau o nota interesanta modelului, dar si unei tinute smart casual care te va scoate intotdeauna din orice situatie.
  • Camasa este personalizate pe piept si pe spate cu emblema colectiei "Aviator" by Catalin Botezatu, astfel incat este usor de recunoscut ca fiind o creatie Catalin Botezatu. Poarta aceasta camasa la o iesire cu prietenii, la un eveniment casual sau cand vrei pur si simplu sa ii impresionezi pe cei din jurul tau.
  • Coborata direct de pe podiumul prezentarilor de moda in rafturile magazinului online Catalin Botezatu, aceasta camasa este realizata din bumbac de cea mai buna calitate imbinat cu poliester pentru a-i conferi un look de invidiat posesorului. Daca mai pomenim si de pretul de invidiat, cu siguranta aceasta camasa va deveni un best buy pentru orice barbat in trend cu moda.







0 comentarii: