c Bluza–rochie Botezatu | Haine Catalin Botezatu

joi, 28 iunie 2012

Bluza–rochie Botezatu

rochie bluza catalin botezatu alba



Categorie produs: rochii Catalin Botezatu
Pret: 96.00 RON
Compozitie: vascoza 95% , lycra 5%




galerie foto
cumpara 2




  • Colectia de rochii Catalin Botezatu nu reprezinta numai rochii elegante care sa epateze in orice moment ci si produse care sa combine cat mai bine un look sexy cu un outfit lejer care sa iti asigure o purtare lejera zi de zi. Acest produs senzual si feminin, poate fi purtat atat ca bluza cat si ca rochie fiind alegerea ideala pentru o iesire de seara de vara cu prietenii.
  • Colectiile din cadrul Catalin Botezatu store se adreseaza de aceasta data publicului larg oferind o rochie bluza care sa reprezinte echilibrul perfect intre calitatea si pret, combinand valoarea unui produs original Catalin Botezatu cu un pret promotional disponibil din acest moment in cadrul  magazinului online.
  • Bluza are imprimata pe piept o papusa traditionala ruseasca, simbolul colectiei Russia care poate fi regasita in acest moment in cadrul magazinului Catalin Botezatu. Aceasta rochie este realizata din vascoza si lycra oferind posibilitate materialului de a-si reveni la forma initiala indiferent de numarul de purtari.