c Bluza rochie Catalin Botezat purple inspiration | Haine Catalin Botezatu

joi, 28 iunie 2012

Bluza rochie Catalin Botezat purple inspiration

bluza rochie botezatu mov





Categorie produs: rochii Catalin Botezatu
Compozitie: vascoza 95% , lycra 5%
Pret: 96.00 RON



cumpara 2

galerie foto




  • Rochiile Catalin Botezatu reprezinta cu siguranta un produs care impresioneaza nu doar prin senzualitate ci si prin calitatea deosebita a materialului din care sunt realizate. Avand in compozitie vascoza si lycra, rochiile disponibile in acest moment in rafturile Catalin Botezat store sunt realizate in asa fel incat indiferent de numarul de purtari vor reveni la forma initiala.
  • Senzual si feminin, acest produs poate fi purtat atat ca bluza cat si ca rochie. Disponibila in diferite variante de marimi si culori, aceasta rochie Catalin Botezatu este candidata ideala pentru a va imbogati garderoba cu noi culori si produse de calitate. Puteti purta aceasta rochie bluza intr-o seara la iesire cu prietenii, avand grija nu doar sa va simtiti bine ci sa si atrageti privirile tuturor cu o rochie deosebita semnatata de Catalin Botezatu.
  • Produsele colectiilor Russia disponibile in acest moment in cadrul Catalin Botezatu store sunt realizate din materiale de cea mai  buna calitate reprezentand compromisul ideal intre pret si calitate.
  • Bluza are imprimata pe piept o papusa traditionala ruseasca, simbolul colectiei Russia semnata Catalin Botezatu disponibila in acest moment in cadrul magazinului online la un pret promotional de deschidere a produsului. Poate fi gasita in nuante de albastru, rosu sau alb.