c Rochie–bluza Catalin Botezatu colectia 2012 | Haine Catalin Botezatu

joi, 28 iunie 2012

Rochie–bluza Catalin Botezatu colectia 2012

bluza rochie catalin botezatu




Categorie produs: rochii Catalin Botezatu
Pret: 96.00 RON
Compozitie: vascoza 95% , lycra 5%


cumpara 2


galerie foto



  • Colectia de rochii Catalin Botezatu se impleteste de aceasta data cu produse de din colectia Russia si avem de aceasta data in rafturile Catalin Botezat store o imbinare inedita intre o bluza foarte casual si lejera cu o rochie care poate fi purtata in orice moment al zilei. Senzual si feminin, acest produs paote fi purtat atat ca bluza cat si ca rochie.
  • Bluza are imprimata pe piept o papusa traditionala ruseasca, simbolul colectiei Russia oferita spre vanzare in acest moment publicului larg in rafturile magazinului Catalin Botezatu. La un pret exceptional, acest produs reprezinta nu doar o noutate in colectia celebrului designer ci si o noutate in moda romaneasca de haut couture.
  • Aceasta rochie-bluza Catalin Botezatu este realizata din vascoza si lycra asigurand revenirea produsului la forma initiala indiferent de numarul de purtari. Rochia are spatele gol, lejer sporind astfel impresia sexy pe care aceasta rochie-bluza o imprima.
  • La un pret exceptional, aceasta rochie-bluza Catalin Botezatu este alegerea ideala pentru aceasta vara fiind compromisul ideal intre calitate si pret. Rochia este disponibila in bleumarin, rosie colectie Russia, alb, si mov la pretul promotional de 96.00 RON.