c Pantofi maro pentru barbati Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

marți, 16 aprilie 2013

Pantofi maro pentru barbati Catalin Botezatu

pereche pantofi catalin botezatu




Categorie produs: pantofi barbati
Material: piele naturala







cumpara 2 
galerie foto

 


  • Pantofii pentru barbati Catalin Botezatu sunt un best buy al acestui an, mai ales ca celebrul designer nu a permis vanzare acestora in rafturile magazinului online pana acum. Aceasta pereche de pantofi maro din piele naturala vin sa intregeasca o colectie de pantofi eleganti pentru barbati din care fac parte o pereche de pantofi bej care pot fi purtati indiferent de tinuta, clasicii pantofi negrii care nu te pot lasa la greu sa o pereche de pantofi deosebiti alb negru in stilul retro care va vor scoate cu siguranta in evidenta in orice moment.
  • O pereche de pantofi eleganti si rezistenti, care denota rafinamentul si puterea celui care il poarta. Un model impunator, confectionat din piele fina, pentru un barbat care pune pret pe calitate, dar care nu va fi ingrijorat de pret mai ales ca in aceasta perioada magazinul online catalin botezatu store ofera produse din colectia limitata de pantofi la preturi promotionale.
  • Pantofii au talpa crupon (piele), fata din piele naturala maro crast, iar captuseala este din piele naturala de vitel.
  • Modelul este personalizat cu numele creatorului Catalin Botezatu prin gravare laser, asigurandu-i astfel unicitate si originalitate. Intretinerea se realizeaza cu ceara si perie pentru incaltaminte.

0 comentarii: