c Pantofi barbati piele bej – Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

duminică, 14 aprilie 2013

Pantofi barbati piele bej – Catalin Botezatu

pantofi catalin botezatu bej




Categorie produs: pantofi barbati
Material: piele naturala




cumpara 2 
galerie foto








  • Pantofii pentru barbati Catalin Botezatu reprezinta cu adevarat un obiect vestimentar care era asteptat sa coboare de pe podiumul prezentarilor de moda in rafturile magazinului online catalin botezatu. Atat de prezenti pe podiumurile de moda, acesti pantofi, handamade in Romania, sunt un exemplu clar ca eleganta si calitatea se pot intalni la un numitor comun reprezentat de pretul exceptional.
  • Un model fin si discret de pantof Catalin Botezatu realizati din piele naturala, creat pentru barbatii eleganti, rafinati. O tinuta eleganta de seara va fi cu siguranta completata de aceasta pereche de pantofi, dar ii veti putea asorta si la o tinuta smart casual care va scoata in evidenta imbinarea perfecta a stilului elegant cu cel practic.
  • Pantofii sunt handmade in Romania, din piele fina, de cea mai buna calitate. Detaliile imbogatesc usor modelul si il fac mai atragator si deosebit.
  • Pantoful are talpa crupon (piele), fata din piele naturala lacuita bej, cu finisaj lucios. Captuseala moale din piele naturala de vitel asigura un confort sporit purtatorului. Modelul este personalizat prin gravare laser.
  • Pantofii se intretin cu o carpa uscata. Pantofii se livreaza in cca. 14 zile lucratoare, din momentul confirmarii comenzii , asa ca grabiti-va sa comandati acesta pereche de pantofi cat mai repede la un pret promotional.

0 comentarii: