c Camasa office femei marca Botezatu | Haine Catalin Botezatu

luni, 27 februarie 2012

Camasa office femei marca Botezatu

camasa roz botezatu




Categorie produs: camasi Catalin Botezatu
Compoziție: 100% bumbac
Pret: 199.00 RON


galerie foto


cumpara 2


  • Camasile din colectia de haine Catalin Botezatu sunt realizate 100% din bumbac de cea mai buna calitate. Realizata cu un croi modern aceasta camasa cu dungi verticale accentueaza senzatia de feminitate conferita de aceasta camasa. 
  • Camasile Catalin Botezatu reprezinta alegerea ideala daca va doriti nu doar un produs care sa arate bine ci si un obiect vestimentar care sa va ajute in orice moment al zilei. Din colectia de haine ale celebrului designer, colectia de camasi Botezatu reprezinta varful de lance in ceea ce priveste raportul dintre calitate si pret. 
  • Rafturile Catalin Botezatu store va astepta cu produse la preturi promotionale, iar camasile de dama  cu o tenta de masculinitate sunt un must have al acestei perioade. Coborata direct de pe scena de moda, aceasta camasa originala CB  cu maneci lungi nu va va dezamagi indiferent de tinuta la care veti dori sa o asortati.
  • Datorita croiului putin sobru aceasta camasa poate fi purtata atat la birou cat si la o iesire de seara, iar detaliile creatorului brodate pe maneca va vor scoate cu siguranta in evidenta. Profitati acum cat toate camasile pentru femei din colectia de haine Catalin Botezatu, au o reducere de 30%.