c Lenjerie sexy Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

miercuri, 9 ianuarie 2013

Lenjerie sexy Catalin Botezatu

Desktop4
 


Categorie produs: lenjerie femei
Material: 95% poliamida, 5% elastan





galerie foto

 
cumpara 2 
 

  • Sexy, lejera, provocatoare, asa te vei simti daca vei avea ocazia sa porti acest model de lenjerie intima pentru femei Catalin Botezatu. Colectia de lenjerie intima pentru femei, a fost intotdeuna nu doar un best buy cat si una din cele mai apreciate colectii de produse din cadrul magazinului cbstore.
  • Coborata direct de pe podiumul prezentarilor de moda direct in rafturile magazinului online Catalin Botezatu, aceasta pereche de lenjerie intima impresioneaza nu atat prin materialele de cea mai buna calitate cat si prin comoditatea pe care o poate oferi unei femei dinamice.
  • Un model de nelipsit din sertarul cu lenjerie intima al oricarei femei. Dantela fina si materialul elastic alcatuiesc un panty ideal pentru orice varsta.
  • Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan. Sa mai spunem ca pretul este intr-adevar un chilipir si ca toata colectia de lenjerie pentru femei Catalin Botezatu beneficiaza de reduceri in aceasta perioada?







0 comentarii: