c Camasa casual barbati Catalin Botezatu-grunge style | Haine Catalin Botezatu

duminică, 24 februarie 2013

Camasa casual barbati Catalin Botezatu-grunge style

camasa catalin botezatu




Categorie produs: camasi barbati Catalin Botezatu
Material: 100% bumbac




cumpara 2

galerie foto




  • O camasa nu trebuie sa insemne numai eleganta care sa insoteasca un costum sau o tinuta eleganta office. Camasile pentru barbati Catalin Botezatu vin in intampinarea barbatilor atat celor care isi doresc o tinuta eleganta cat si una casual care sa ii avantajeze indiferent de moment al zilei sau ocazie. Oferita publicului larg in cadrul prezentarilor de moda aceasta camasi casual pentru barbati impresioneaza prin versatilitate si in acealasi timp prin calitatea bumbacului din care este realizata.
  • Devenita o adevarata piesa de moda datorita curentului grunge din anii '90, camasa in carouri este votata in acest an de catre toti designerii piesa cea mai hot a sezonului.
  • Aceasta camasa se poate purta cu maneca lunga sau se poate scurta datorita sistemului de prindere. Disponibila in mai multe combinatii de culori, camasa va reprezenta cu siguranta un accesoriu vestimentar pe care veti decide sa o purtati in combinatie cu multe din haine garderobei voastre.
  • Sfaturi pentru intretinere: se spala la masina la 30C, se calca usor, nu se usuca la masina. Camasa este realizata integral in Romania din bumbac de cea mai buna calitate.
    .

    0 comentarii: