c Chiloti barbati Catalin Botezatu clasic | Haine Catalin Botezatu

marți, 19 februarie 2013

Chiloti barbati Catalin Botezatu clasic

chiloti albastru gri catalin botezatu
 
 
Categorie produs: lenjerie Catalin Botezatu
Material: 92% bumbac, 8% elastan






cumpara 2 

 
galerie foto 




  • Hainele Catalin Botezatu vin in intampinarea publicului larg cu o pereche de chiloti pentru barbati din materiale de cea mai buna calitate care poarta semantura celebrului designer, toate la un pret de exceptional. Coborata parca de pe podiumurile prezentarilor de moda in rafturile magazinului online, aceasta pereche de lenjerie intima pentru barbati pot reprezenta si un cadou perfect pentru un barbat activ care isi doreste nu doar sa arate bine ci sa se si simta comfortabil.
  • Clasic si confortabil sunt cuvintele care descriu cel mai bine un nou model de chiloti Catalin Botezatu. Confectionat din fibre naturale, lasa pielea sa respire cat e ziua de lunga. Realizata din bumbac de cea mai buna calitate cu elastan, aceasta pereche de chiloti va vor asigura nu doar confortul intregii zile cat si un look sexy datorita modelului care se pliaza perfect.
  • Fie ca este o combinatie alb gri, alb albastru sau bleu maro, alege un model cu  din noua colectie de chiloti cu dungi si alunga monotonia!
  • Produsul este este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% bumbac, 8% elastan. Galerie foto:


    chiloti gri albastru chiltoti botezatu albastu gri







0 comentarii: