c Camasa clasica barbati | Haine Catalin Botezatu

marți, 24 iulie 2012

Camasa clasica barbati

camasa clasica catalin botezatu



Categorie produs: camasi Catalin Botezatu
Pret: 199.00 RON
Compozitie: 100% bumbac



cumpara 2


galerie foto

  • Camasile Catalin Botezatu cu siguranta sunt alegerea fiecarui barbat care isi doreste sa fie in acealasi timp elegant, dar si sexy. Produsele din colectia de camasi se incadreaza in stilul vestimentar al celebrului designer care alege sa combine stilul clasic cu un croi tineresc care ofera acestei camasi un look sexy.
  • Produsele disponbile in cadrul magazinului online Catalin Botezatu sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate oferind o atentie crescuta confortului de a purta un nu doar “goog looking” , dar in acelasi timp si de calitate. Realizats din bumbac 100% de cea mai buna calitate, aceasta camasa este alegerea ideala pentru o seara eleganta in oras cand veti dori nu doar sa fiti eleganti, dar si lejeri. Bumbacul este renumit pentru calitatea lui de a asigura transpiratia corpului evitand astfel situatii neplacute oferite de o intalnire tensionata.
  • Coborat de pe podiumul de moda direct pe rafturile catalin botezatu store, aceasta camasa este recomandata sa o purtati la un costum elegant, fara a va mai incorseta cu cravate sau alte accesorii inutile. De asemenea, ea poate trece catre linia casual prin asocierea cu un pantalon simplu sau, de ce nu, cu un jeans. Camasa are mansete si guler in contrast.

0 comentarii: