c Camasa eleganta alb - gri | Haine Catalin Botezatu

luni, 3 decembrie 2012

Camasa eleganta alb - gri

camasa inscriptie catalin botezatu  


Categorie produs: camasi barbati Catalin Botezatu
Material: 80 bumbac 20% poliester






galerie foto


cumpara 2



  • Colectia de camasi Catalin Botezatu exceleaza nu doar prin produse smart casual cat si prin camasi elegante care se preteaza cu adevarat unui barbat discret, stilat si pretentios.
  • Cu siguranta bejul nu este o culoare pe care sa va doriti sa o purtati zi de zi, dar combinatia de culori din aceasta camasa cu siguranta va va ajuta sa intimpinati cu brio orice situatie care impune un plus de eleganta. Bejul se imbina armonios cu albul, iar rezultatul este o un model elegant, perfect pentru a fi purtat la birou, la un costum uni. Iar daca mai iei in calcul si faptul ca aceasta camasa apartine colectiei lui Catalin Botezatu si o poti gasi doar in editie limitata, sfatul nostru este sa te grabesti sa ti-o comanzi!
  • Produsele din cadrul magazinului online Catalin Botezatu sunt realizate din materiale de calitate superioara. Aceasta camasa va va asigura o purtare lejera fiind realizata 80% din bumbac iar poliesterul aflat in compozitia acestei camasi va conferi un look de invidiat oricarui barbat!

0 comentarii: