c Manusi Catalin Botezatu Canadian Winter | Haine Catalin Botezatu

joi, 6 decembrie 2012

Manusi Catalin Botezatu Canadian Winter

manusi botezatu maro
 


Categorie produs: manusi barbati
Material: blana oaie/velur





galerie foto 
 
cumpara 2
 
 


 
  • Iarna a venit si cu siguranta acest lucru se simte si in rafturile magazinului online Catalin Botezatu. Iarna aceasta din garderoba oricarui barbat nu trebuie sa lipeasca aceste manusi extrem de comfortabile si calduroase. Realizate din blana de oaie cu fata prelucrate din velur, manusile Catalin Botezatu, denumite Canadian Winter, sunt alegerea ideala pentru un barbat activ, care isi doreste sa aiba parte de tot comfortul, dar sa se simta si in trend cu moda.
  • Cusaturile stilate manuale, decorative, transforma aceste manusi intr-un accesoriu vestimentar mentor care poate fi utilizat in orice combinatie si ocazie. Plimbarile la munte vor deveni din acest moment mult mai calduroase daca veti decide sa purtati aceste manusi, produs 100 % Romanesc.
  • Magazinul online Catalin Botezatu impresioneaza prin calitatea deosebita a materialelor folosite, dar si prin raportul calitate pret de invidiat.
  • Fabricate din blana de oaie, cu fata prelucrata velur, ele au un aspect clasic, pentru o utilizare zilnica iar captuseala din casmir calduros este realizata cu o grija deosebita.









0 comentarii: