c Slip tanga Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

miercuri, 1 august 2012

Slip tanga Catalin Botezatu

tanga catalin botezatu



Categorie produs: tanga Catalin Botezatu
Pret: 38.00 RON
Compozitie: poliamida 95% , elastan 5%


cumpara 2


galerie foto


  • Noua colectie de lenjerie intima pentru femei semnata Catalin Botezatu se adreseaza tuturor doamnelor si domnisoarelor datorita diversitatii pe care o cuprinde. Fie prin varietatea de culori, fie prin calitatea deosebita a materialelor din care este confectionata lenjeria intima disponibila in cadrul magazinului online Catalin Botezatu va uimi chiar si cel mai pretentios cumparator.
  • Linia este alcatuita din modele diferite de tanga, panty si chilot clasic. Materialele fine si colorate din care sunt confectionate iti vor bucura privirea si nu numai. Coborate direct de pe podiumul prezentarilor de moda direct in rafturile catalin botezatu store, produsele din colectia de lenjerie intima reprezinta cu adevarat punctul forte al  magazinului online.
  • Veti fi incantat nu doar de un produs extrem de sexy cat si de un slip tanga realizat din materiale de cea mai buna calitate, reprezentand cu siguranta alegerea ideala intre calitate si pret. Disponibili in marimi si culori diferite, acesti chiloti tanga catalin botezatu sunt alegerea ideala pentru a fi asortati unei rochii elegante de seara devenind practic invizibili prin marime si culoare.
  • Veti fi incantati nu doar de calitate si de frumusetea acestor chiloti tanga, dar mai ales de pretul promotional.

0 comentarii: