c Camasa casual de vara Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

luni, 6 august 2012

Camasa casual de vara Catalin Botezatu

camasi botezatu maneci scurte




Categorie produs: camasi Catalin Botezatu
Compozitie: 100% bumbac
Pret: 189.00 RON



cumpara 2


galerie foto


  • Realizata din bumbac de cea mai buna calitate aceasta camasa a devenit deja un best buy al acestei veri. Colectia de camasi Catalin Botezatu relaxeaza conceptul de eleganta masculina prin furnizarea publicului larg a unei camasi pentru barbati cu maneci scurte mai potrivite pentru caldurile ridicate de vara.
  • Cu un croi tineresc cambrat pe corp, aceasta camasa demonstreza valente pentru un adevarat manechin coborat de pe scena direct in rafturile Catalin Botezatu store. Combinatia roz cu albastru este prezenta nu doar prin gulerul care iese in evidenta cat si prin dungile verticale ce ii confera acestei camasi o aplitudine aparte fiind elementul care va face cu siguranta diferenta.
  • Compozitia 100% din bumbac de cea mai buna calitate reprezinta pentru camasile Catalin Botezatu un atu care nu va trebui neglijat de nimeni. Este bine cunoscuta calitatea de absorbtie a bumbacului, dar mai ales faptul ca bumbacul este materialul textil recomandat atat pentru temperaturi ridicate cat si pentru cele scazute asigurand in acelasi timp cel mai scazut transfer termic, dar si cea mai buna respiratie a pielii. Combinatia calitate pret in cazul acestei camasi este cu siguranta elementul care va va convinge sa o achizitionati.
  • Camasa poate fi asortata foarte usor la o tinuta casual de seara cu o pereche de blugi sau poate trece cu siguranta intr-o tinuta eleganta cu un pantalon de stofa si o pereche de pantofi eleganti. Puteti gasi in cadrul magazinului online Catalin Botezatu atat camasi elegante pe care le puteti asorta cu siguranta la un costum elegant cat si accesorii pentru barbati care pot reprezenta un detaliu care cu siguranta vor face diferenta.

0 comentarii: