c Camasa clasica Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

joi, 14 iunie 2012

Camasa clasica Catalin Botezatu

camasa clasica botezatu alba

Categorie produs: camasi Catalin Botezatu

Compozitie: 100% bumbac
Pret: 195.00 RON


cumpara 2


galerie foto


  • Colectia de camasi Catalin Botezatu se adreseaza si de aceasta data publicului larg cu un produs coborat direct de pe podiumul de moda. O camasa eleganta cu un croi drept pe care veti dori sa o purtati cu siguranta la o ocazie speciala. Camasile Catalin Botezatu sunt realizate din bumbac de cea mai buna calitate, asigurandu-va nu doar un look de invidiat ci si o senzatie placuta zi de zi datorita materialului deosebit care asigura respiratia naturala a pielii.
  • Acest model de camasa este recomandat sa il purtati la un costum elegant, fara a va mai incorseta cu cravate sau alte accesorii inutile.
  • Camasile Catalin Botezatu se remarca prin versatilitatea lor, putant fi asortate la o linie casual prin asocierea cu un pantalon simplu sau un jeans, dar in acelasi timp pot reprezenta alegerea ideala pentru un eveniment elegant.
  • Rafturile magazinului online Catalin Botezatu va prezinta nu doar o camasa din acest model ci sase culori diferite din acest model asa ca puteti sa asociati aceste camasi la orice tinuta doriti. Doar verificati galeria foto de mais jos sau acesand butonul galerie foto
  • Nu uitati de cele doua initiale CB brodate usor la maneca fiecarei camasi care vor scoate din anonimat orice tinuta veti dori sa adoptati.
Galerie foto:
camasa clasica botezatu albacamasa clasica botezatu albastrucamasa clasica botezatu rozcamasa clasica botezatu violetcamasa clasica neagra botezatucamasa clasica botezatu gri