c Camasa barbati casual carouri alb/bleu | Haine Catalin Botezatu

miercuri, 13 iunie 2012

Camasa barbati casual carouri alb/bleu

camasi catalin botezatu


Categorie produs: camasi Catalin Botezatu

Compozitie: 100% bumbac
Pret: 239.00 RON


cumpara 2


galerie foto


  • Colectia de camasi Catalin Botezatu ofera nu doar produse care se pot asorta numai la un costum elegant ci si la o tinuta mai lejera. Aceasta camasa din bumbac de cea mai buna calitate, coborata direct de pe podiumul prezentarilor de moda in rafturile Catalin Botezatu store, este alegerea ideala in cazul in care va doriti sa asortati un produs elegant la o tinuta lejera de seara sau cine stie, dupa cum vreti Dvs., la un costum elegant fara a va mai incorseta cu cravate sau alte accesorii inutile.
  • Camasa in carouri prezentata de aceasta data poate trece deasemenea catre linia sport eleganta prin asocierea cu un pantalon simplu sau, de ce nu, cu un jeans. Colectia de haine Catalin Botezatu va va ajuta sa alegeti tinuta perfecta pentru orice ocazie avand parte nu doar de o tinuta eleganta ci si de una foarte confortabila.
  • Aceasta camasa a fost creata sa va ajute in orice situatie, la orice ora a zilei, putand a fi asortata cu orice aproape. Are o croiala clasica, fiind disponibila si babatilor putin mai corpolenti pe care nu ii avantajeaza croiul cambrat. Alegeti aceasta camasa originala Catalin Botezatu din colectia de haine a celebrului designer daca va doriti nu doar un produs care sa atraga privirile ci si un produs de cea mai buna calitate.