c Tinuta incredibila a lui Catalin Botezatu la Cannes | Haine Catalin Botezatu

duminică, 27 mai 2012

Tinuta incredibila a lui Catalin Botezatu la Cannes

catalin botezatu cannes


Catalin Botezatu a fost, pentru a treia oara, invitat special la Festivalul International de Film de la Cannes, de catre Chivas Regal. Anul acesta, el a fost insotit de Irina Florea (Pernod Ricard),dar si de Mihai Petre, acesta fiind pentru prima data in aceasta postura la Cannes.


Catalin Botezatu a plecat spre Cannes miercuri dimineata cu un avion care a avut escala la Zurich, Elvetia. In aeroportul Henri Coanda, designerul si partenerii de zbor s-au stat in salonul VIP unde au savurat Chivas 25yo.
Irina Florea a imbracat o superba rochie din matase naturala ivoir, cu model floral, Mihai Petre un smoking clasic, iar Catalin Botezatu pantaloni si vesta neagra, pe care i-a asortat, surprinzator, cu un sacou alb.
Designerul a purtat la mana un ceas Corun cu diamante, a carui valoare depaseste 70.000 de euro. Inainte sa ajunga pe covorul rosu, cei trei au luat cina la un luxos restaurant alocat hotelului Martinez, unde au consumat preparate fine si au baut, printre altele, si Chivas Regal.
Dupa cina, au ajuns pe covorul rosu al festivalului, fiind fotografiati de reprezentantii Mass Media prezenti la eveniment. Dupa premiera la care au participat, Catalin, Irina si Mihai au luat parte la o petrecere exclusivista organizata de Chivas, alaturi de reprezentantii altor tari, invitati la Cannes de cunoscutul brand de whisky.
Vineri dimineata, Catalin Botezatu a parasit Cannes-ul, sosind la Bucuresti pentru mai multe evenimente la care trebuie sa participe in acest weekend. Marti, insa, se va intoarce la Cannes, unde va avea cateva prezentari de moda, fiind invitat, la fel ca anul trecut, sa isi expuna creatiile vestimentare.
sursa si credit imagini: agentiadepresamondena.com