c Colectie camasi Catalin Botezatu–camasa casual | Haine Catalin Botezatu

duminică, 27 mai 2012

Colectie camasi Catalin Botezatu–camasa casual

camasi femei botezatu

Categorie produs: camasi Catalin Botezatu

Pret: 199.00 RON
Compozitie: 100% bumbac




cumpara 2
galerie foto





  • Din rafturile Catalin Botezatu store va prezentam de aceasta data o camasa pentru doamne si domnisoare realizata 100% din bumbac de cea mai buna calitate. Orice iti doresti poti avea de la aceasta camasa. O pereche de pantaloni uni din stofa impreuna cu aceasta camasa, vor realiza o superba tinuta lejera dar in acelasi timp eleganta pentru a fi purtata zi de zi, dar puteti alege si o pereche de blugi in cazul in care doriti sa alegeti o tinuta casual.
  • Camasa bussiness, de inspiratie masculina este un must-have al acestui sezon. Imprimeurile tip carouri sau dungi in contrast cu material uni aduc un plus de stil, ele dand un aspect chic intregului outfit.
  • Colectia de haine Catalin Botezatu si cu precadere colectia de camasi este realizata din materiale de cea mai buna calitate. Bumbacul utilizat ofera nu doar comfortul necesar purtarii unui produs zi de zi, dar si un look excelent indiferent tinuta la care veti dori sa asortati aceasta camasa.
  • In cazul in care doriti puteti asorta aceasta camasa bussines cu un produs din colectia de accesorii disponibile in magazinul Catalin Botezatu . Pentru succes garantat puteti purta un ceas masculin, metalic iar daca vrei o nota de feminitate in plus puteti adauga o pereche de cercei ori o esarfa.