c Camasa cu guler inalt marca Botezatu | Haine Catalin Botezatu

duminică, 12 februarie 2012

Camasa cu guler inalt marca Botezatu

camasa guler inalt botezatu



Categorie produs: camasi Catalin Botezatu
Compozitie: 100% bumbac
Pret: 207.00 RON


cumpara 2


galerie foto



  • Aceasta camasa cu guler inalt din colectia de haine Catalin Botezatu este un must have al unui barbat puternic. Nimic nu va exprima mai mult masculinitate si siguranta de sine ca aceasta camasa din bumbac 100% cu un croi special. Disponibila in diferite culori (gri, albastru,roz,alb), aceasta camasa o puteti purta la un costum elegant fara a va mai face griji de existenta unei cravate. Croiul special al acestei camasi CB o recomanda si pentru o tinuta mai lejera si de ce nu in compania unor jeansi adecvati. Colectia de camasi Catalin Botezatu este realizata din bumbac de cea mai buna calitate asigurand nu doar un look de invidiat, dar mai ales placerea de a purta aceasta camasa indiferent de momentul zilei.
  • Maneca camasii are inscriptionate acronimele celebrului creator de mod Catalin Botezatu, oferindu-I astfel o nota aparte atat camasii cat si celui care o poarta.
  • Bumbacul utilizat la realizarea camasilor Catalin Botezatu este de cea mai buna calitate oferind celui care poarta o astfel de camasa un confort sporit indiferent de conditiile de purtare. Cu adevarat un must have al oricarui barbat care se respecta.