c Camasa Catalin Botezatu clasica | Haine Catalin Botezatu

duminică, 20 mai 2012

Camasa Catalin Botezatu clasica

camasa clasica botezatu




Categorie produs: camasi Catalin Botezatu
Compozitie: bumbac 100%
Pret: 199.00 RON


galerie foto

cumpara 2




  • Din colectia de camasi Catalin Botezatu puteti alege de aceasta data o camasa din bumbac de cea mai buna calitate pe care sa o asortati fara grija la un costum elegant, fara a va mai incorseta cu cravate sau alte accesorii inutile.
  • Cu mansete si guler in contrast, aceasta camasa o puteti regasi in cadrul magazinului Catalin Botezatu la pretul promotional de 199.00 RON.
  • Cu siguranta iti vei dori sa asortezi aceasta camasa nu doar la un costum elegant cat si la un pantalon simplu sau de ce nu la un jeans. Realizata din bumbac de cea mai buna calitate, aceasta camasa putin cambrata va reprezenta obiectul de vestimentatie care, prin calitatea materialului din care este realizatata, va va fi de un real ajutor chiar in situatia purtarii zilnice.
  • Toate produsele din colectia de camasi Catalin Botezatu, disponibile atat in catalin botezatu store online, cat si in magazinele retail, sunt realizate din materiale de cea mai inalta calitate fiind astfel alegerea ideala in situatia in care doriti o camasa stilata, buna calitativ si care sa fie realizeze echilibrul pefect intre pret si calitate. Pentru mai multe detalii accesati butonul galerie foto de unde puteti realiza cumparaturi direct din rafturile catalin botezatu store.