c Panty Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

duminică, 18 martie 2012

Panty Catalin Botezatu

chilot panty




Categorie produs: panty
Pret: 42.00 RON
Compozitie: poliamida si elastan

galerie foto


cumpara 2



  • Un produs special Catalin Botezatu este si chilotul panty realizat din poliamida si elastan care vine in aceasta primavara la un pret promotional de 42 RON.  Disponibil in combinatii de maro cu turcoaz si cu roz, aceasta piesa de lenjerie intima va vor oferi atat confortul zilnic cat si un plus de feminitate prin calitatea modelului brodat.
  • Chilotii Catalin Botezatu sunt realizati special pentru a se mula pe formele celui care il poarta oferind astfel pe langa un plus de confort si un look sexy. Singura purtare a unui element de lenjerie Catalin Botezatu iti va oferi cu siguranta convingerea ca vei deveni adeptul lenjeriei intime marca Catalin Botezatu.
  • Chilotii, sutienele si toata lenjeria intima marca Botezatu sunt disponibile in cadrul magazinului online CB, cbstore.eu
  • Stiati ca:
    • Poliamida este un material sintetic cu o buna rezistenta la fortare si la abraziune, avand culori durabile si usor de purtat, cunoscute si sub denumirea de Nylon si Perlon. Lenjeria realizata din acest material este foarte rezistenta si se spala usor. Din cauza temperaturii scazute de topire nu rezista prea bine la temperaturi mari. Produsele realizate de obicei din poliamida sunt de exemplu ciorapi fin, lenjerie feminina, corsete si corsaje si costume de baie.
    • Elastanul este un poliuretan elastic care ii confera calitatile unei benzi de elastic produsului in care este incorporat. Este folosit in combinatie cu alt fir de exemplu poliamida. Firul poate fi lungit de aproximativ 3-7 ori fata de lungimea initiala fara sa se rupa si apoi revine la lungimea lui. Elastic si usor de curatat, rezistent la apa de mare si lumina, Thanelast poate fi folosit pentru ciorapii fini, corsete si corsaje, costume de baie, imbracaminte sport si pentru fulare, mansete si betelii. Cele mai obisnuite denumiri pentru Thanelast sunt Lycra de la Du Pont si Dorlastan de la Bayer.
    • tipuri de pantiescuvantul panty folosit pentru a defini un tip de chilot femeiesc ce acopera mai mult partile intime defineste in acelasi timp intregul set de lenjerie intima folosit in ziua de azi. Exista 9 tipuri principale de ”panties” asa cum este exemplificat in imaginea alaturata.
    • Sursa: wiki