c Camasa grunge | Haine Catalin Botezatu

joi, 29 decembrie 2011

Camasa grunge

Camasa grunge


Camasa grunge Catalin Botezatu
Compozitie: 100 % bumbac
Culori: albastru deschis, bleumarin, negru, rosu





         





  • Un model nou de camasa in carouri, slim fit care vin in 4 culori. Pentru o purtare cat mai confortabila aceasta este confectionata 100 % din bumbac.
  • Din colectia de camasi pentru barbati Catalin Botezatu, aceasta camasa este cea mai versatila dintre toate. Realizata din bumbac de cea mai buna calitate, camasa grunge este un obiect vestimentar pe care cu siguranta veti dori sa il alegeti din rafturile catalin botezatu store. Rosie, albastra, neagra sau bleu, aceasta camasa nu are varsta. Croiul cabrat al acestei camasi va intineri orice barbat si in acelasi timp ii va aduce prestanta indiferent de situatie.
  • Magazinul Catalin Botezatu aduce in aceasta perioada o colectie intreaga de camasi direct de pe  scena de moda, colectie disponibila spre vanzare fanilor celebrului designer. Fie ca iti doresti o tinuta lejera, dar in acelasi timp elganta, fie ca iti doresti o tinuta deosebita care sa te scoata din peisaj in orice moment atunci camasile Catalin Botezatu sunt alegerea ideala. Daca mai luam in calcul ca pretul este unul accesibil tuturor atunci cu siguranta ti-am oferit ideea unui cadou pentru ziua de nastere sau Valentine's Day.

                 Galerie foto:
CB grunge neagra
CB grunge albastra




CB grunge rosu








CB grunge bleumarin