c Chiloti Botezatu spring colour | Haine Catalin Botezatu

joi, 31 ianuarie 2013

Chiloti Botezatu spring colour

chiloti botezatu multicolor gri




Categorie produs: chiloti Catalin Botezatu
Material: 92% bumbac, 8% elastan





cumpara 2 


galerie foto





  • Un barbat puternic, plin de energie si sigur pe el trebuie sa isi cumpere o pereche de lenjerie intima din colectia noua de haine Catalin Botezatu. Plini de culoare si vivacitate, acesti chiloti multicolori sunt alegerea ideala indiferent de sezon, de locatie sau stare. Noua colectie de haine Catalin Botezatu disponibila in acesta perioada pe rafturile magazinului online cbstore, impresioneaza atat prin calitatea materialelor cat si prin stilul inconfundabil al celebrului designer.
  • Improspateaza-ti colectia de lenjerie intima cu un produs original Botezatu coborat direct de pe podiumul de moda! Alege dintr-o multitudine de combinatii disponibile chilotul favorit Catalin Botezatu. Culorile intense si bumbacul moale si confortabil, care lasa pielea sa respire in voie, promit senzatii unice.
  • Produsul este este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara - 92% bumbac, 8% elastan si este disponibil din luna februarie in rafturile magazinului online Catalin Botezatu la un pret promotional.

0 comentarii: