c Chiloti barbati Catalin Botezatu winter edition | Haine Catalin Botezatu

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Chiloti barbati Catalin Botezatu winter edition


 

chiloti botezatu winter edition rosii




Categorie produs: chiloti barbati Catalin Botezatu
Materiale: 92% bumbac, 8% elastan




cumpara 2


galerie foto




  • Colectia de haine Catalin Botezatu a fost reprezentata dintotdeauna cel mai bine pe podiumurile de moda de lenjeria pentru barbati, un etalon de calitate pentru produsele disponibile in cadrul magazinului online cbstore. Acest model de chilot pentru barbati este dedicat barbatilor puternici, foarte siguri pe ei si care isi doresc sa domine indiferent de situatie.
  • Acest model clasic de chiloti Catalin Botezatu, se prezinta in culori de sarbatoare! Realizat din bumbac moale si confortabil de un alb pur, cu accente contrastante, in rosu intens aceasta pereche de chiloti vor impresiona nu doar prin senzualitate, dar si prin calitatea bumbacului din care sunt realizati!
  • De indata ce intorci spatele, vei smulge zambetele audientei: imprimeul haios sub forma de manusa de iarna este imposibil de trecut cu vederea! Fie ca doriti o pereche mai lejera de boxeri rosii, fie ca va veti decide la aceasta pereche de chiloti, cu siguranta nu veti da gres in cazul in care va veti decide sa purtati un produs original Botezatu.
  • Ca mai toate produsele din colectia de haine Catalin Botezatu, acesti chiloti sunt fabricati integral in Romania, din materiale de calitate superioara: 92% bumbac, 8% elastan.

0 comentarii: