c Rochie seara neagra CB | Haine Catalin Botezatu

joi, 21 iunie 2012

Rochie seara neagra CB

rochie neagra catalin botezatu



Produs: rochie Catalin Botezatu
Material: satin, 97% poliester, 3% elastan
Pret: 499.00 RON 199.00 RON



cumpara 2


galerie foto

  • Eleganta, sexy si deosebita, acestea sunt atuurile acestei rochii pentru a deveni preferata garderobei Dvs. Colectia de rochii Catalin Botezatu nu doar ca aduce in rafturile Catalin Botezatu store un produs deosebit la un pret excelent. Eleganta si rafinament sunt cuvintele care caracterizeaza aceasta rochie deosebita.
  • Extrem de sexy, dar si foarte stylish datorita bretelelor inguste, acesta rochie neagra este cu siguranta alegerea ideala pentru o seara eleganta, sau cine stie poate intr-o seara obisnuita in care vei dori sa intorci privirile tuturor.
  • Rocia este realiazata din materiale de cea mai buna calitate avand un luciu discret din cauza satinului din componenta sa. Eyecatcher sunt aplicatia florala cu paiete de la decolteu si bentitele arcuite din paiete care marcheaza bustul.
  • Colectia de rochii Catalin Botezatu devine prin aceasta rochie accesibila publicului larg prin prezenta ei in acest moment in rafturile Catalin Botezatu store. Daca totusi cautati o rochie nu atata de eleganta, va oferim ca alternativa o frumoasa rochie cu imprimeu care va satisface mai mult spiritul tineresc al domnisoarelor sau puteti alege din colectia de rochii Catalin Botezatu o rochie pe cat de simpla pe atat de sexy in nuante de fucsia sau verde.
  • Rochia se curata chimic si este disponibila in marimile 34, 36, 38. Spor la cumparaturi!