c Boxeri clasici albi Botezatu | Haine Catalin Botezatu

luni, 26 martie 2012

Boxeri clasici albi Botezatu

boxeri clasici botezatu




Boxeri bumbac
Pret: 8 RON
Compozitie: 100% bumbac



cumpara 2


galerie foto

  • Din colectia de haine Catalin Botezatu, acesti boxeri sunt alegerea ideala din punct de vedere al raportului calitate pret. In schimbul sumei modice de 8 RON veti primi un produs exceptional marca Botezatu, o pereche de boxeri din bumbac de cea mai buna calitate pe care veti dori sa ii purtati zi de zi.
  • Aceste articole sunt croite dupa un tipar bine definit de celebrul designer, facand purtarea lor zilnica o placere. Acesti boxeri sunt alegerea ideala pentru un barbat activ, sportiv, care isi doreste in primul rand un element de vestimentatie de marca,dar in acelasi timp foarte lejer de purtat.
  • Puteti gasi acesti boxeri originali Catalin Botezatu in magazinul online al celebrului designer. Accesati butoanele “Cumpara” sau “Galerie foto” pentru mai multe detalii.
Stiati ca:
De cele mai multe ori alegem tesaturile din bumbac pentru ca sunt mult mai placute, mai rezistente satisfacand astfel mult mai bine nevoile pe care le avem. Comparand cu alte tipuri de plante textile si cu fibrele ce pot fi obtinute, cele de bumbac sunt mult mai rezistente (pana la o temperatura de 130-160°), sunt igienice (propritatile lor le fac sa absoarba cu usurinta transpiratia) si flexibile. Nu in ultimul rand , de la aceasta fibra se pot obtine si cele sintetice.