c Sandale retro chic pentru femei Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

joi, 13 iunie 2013

Sandale retro chic pentru femei Catalin Botezatu

sandale pin up



Categorie produs: incaltaminte femei
Material: piele naturala








cumpara 2


galerie foto


  • Vara aceasta nu uita din colectia de sandale pentru femei Catalin Botezatu pentru ca vei avea cu siguranta o surpriza placuta. Colectia de pantofi pentru femei Catalin Botezatu se adapteaza si gusturilor femeilor active oferind publicului larg sandale si pantofi coborati parca de pe podiumul prezentarilor de moda.
  • Colectia de haine devine retro-chic cu aceasta pereche de sandale in culori vii, dar cat se poate de versatile.Daca esti adepta unui stil pin-up, caracteristic vremurilor apuse, trebuie sa ai acest model de sandale Geno del Tu by Catalin Botezatu
  • Dungile colorate super-dragalase sunt perfecte pentru femeile jucause, alintate! Modelul este confectionat din piele naturala de vitel box alb, in combinatie cu piele box multicolora, are accesorii metalice si talpa din cauciuc natural. Captuseala este de asemenea din piele naturala, asa ca poti sa le porti cat e ziua de lunga!
  • Vei fi remarcata cu siguranta purtand aceasta pereche de sandale indiferent de ocazie. Fie ca vei decide sa le asortezi la o tinuta lejera de seara sau vei dori sa te acompanieze intreaga zi, atunci aceasta pereche de sandale Catalin Botezatu nu va vor dezamagi.

0 comentarii: