c Camasa tunica barbati Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

vineri, 26 aprilie 2013

Camasa tunica barbati Catalin Botezatu

camasa tunica botezatu



Categorie produs: camasa barbati
Material: 100% in







cumpara 2 

 
galerie foto 


  • Colectia de camasi pentru barbati Catalin Botezatu se innoieste in aceasta vara cu produse preluate din prezentarile de moda, produse care pot deveni elemente de baza in cadrul unei tinute vestimentare de zi cu zi. Hainele disponibile in cadrul magazinului online Catalin Botezatu impresioneaza nu doar prin look-ul pe care il ofera celui care le poarta ci si prin calitatea deosebita a materialelor din care sunt realizate.
  • Aceasta camasa din in este solutia perfecta pentru barbatii eleganti, in zilele toride de vara. Versatila prin excelenta, camasa catalin botezatu poate fi combinata cu success la jeansi, pantaloni scurti sau lungi casual, atat la birou cat si in timpul liber.  Disponibila in aceasta vara in rafturile magazinului online cbstore, veti fi incantati nu doar de calitatea materialelor cat si de pretul promotional disponibil pentru acest produs.
  • Culoarea neutra bej este usor de asortat, dar detaliile de la guler si maneci o fac imposibil de trecut cu vederea. Veti fi cu siguranta remarcati indiferent de ocazia care va prilejui purtarea acestei camasi.
  • Camasa este fabricata integral in Romania, din materiale de calitate superioara 100% in, avand astfel ocazia sa purtati cu mandrie un produs romanesc de cea mai buna calitate.

0 comentarii: