c Trei vieti. Pedeapsa Catalin Botezatu | Haine Catalin Botezatu

miercuri, 4 aprilie 2012

Trei vieti. Pedeapsa Catalin Botezatu

cartea trei vieti


După nici macar o luna de la lansarea audiobook-ului "Trei vieti. Pedeapsa", Catalin Botezatu se bucura de vanzari mai mari decât cele ale biografiei lui Steve Jobs, fondatorul Apple.
Audiobook-ul intitulat "Trei vieţi. Pedeapsa" după romanul biografic cu acelasi nume, scris de Monica Vlad, a fost lansat pe 8 martie, chiar de Ziua Femeii. "Nu este doar o carte citita de o voce frumoasa, ca cea a lui Gabriel Dutu, ci are si muzica, efecte sonore pe pasajele citite de mine. Succesul pe care primul roman despre viata mea l-a avut ne-a determinat sa scoatem cartea pe suport audio, iar recent, am scos-o si în format ebook, aşa ca poate fi descarcată pe telefoanele smart, tabletele de toate tipurile, laptop sau computer", a declarat Catalin Botezatu.
Cereri de la romanii de peste hotare
Catalin Botezatu s-a aratat placut impresionat să constate că romanii de peste hotare au fost foarte interesati de cartea sa. "Am avut cereri de la romanii de peste hotare care o doreau, dar le era greu sa si-o procure. Am avut supriza ca dupa numai doua saptamani sa bata biografia lui Steve Jobs, ceea ce ne-a flatat. In iarna va apărea si al doilea volum, care speram sa fie la fel de bine primit ca si primul", a declarat designerul.
Puteti cumpara cartea online din magazinul online al lui Catalin Botezatu.